Marjola Maes (Degels Metal) genomineerd voor WOMED Award

26-01-2018

UNIZO en Markant vzw gaan elk jaar op zoek naar de vrouwelijke ondernemer van het jaar. De drie finalisten zijn gekend. Marjola Maes, zaakvoerder van Degels Metal uit Ieper, is erbij!

Bij de selectie van de genomineerden voor de WOMED Award-titel gaat de jury telkens op zoek naar sterke, inspirerende verhalen. Van vrouwen met een visie, met innovatie- en daadkracht. Kortom straffe ondernemersverhalen, van vrouwen die doorbijten en daardoor ook slagen. Niet alleen in zogenaamd 'vrouwelijke sectoren' - een cliché dat gelukkig steeds vaker door de feiten wordt achterhaald - maar evengoed in sectoren die soms nog hardnekkig als 'mannelijk' worden bestempeld.

Marjola Maes gaat voluit als zaakvoerster van recuperatiebedrijf "Degels Metal" en logistieke dochteronderneming "Degels Transal". Het bedrijf levert en verwerkt diverse metalen en aanverwante producten, gerecupereerd uit schroot, productieafval, voertuigen, kabels... Een straf bedrijf, waar duurzaam hergebruik centraal staat.

De uiteindelijke winnaars worden onder meer verkozen via een publieksstemming, die nog tot 7 februari loopt op http://www.markantvzw.be/womedaward/marjola-maes. We roepen de collega's uit de sector op om Marjola een duwtje in de rug te geven!

De uitreiking vindt plaats op 7 maart in het KBC-Auditorium te Brussel. We wensen Marjola alvast heel veel succes en een dikke proficiat met de nominatie.

 
Deel dit bericht
Deel dit bericht