Infocafé: WEEELABEX - 17 mei 2017 - BDC Brussel

Attentie! Bent u klaar voor de nieuwe wetgeving vanaf 1 januari 2018 voor verwerkers van Afgedankte Elektrische en Elektronische Apparatuur?

Vanaf 1 januari 2018 moet elke verwerker van AEEA in Vlaanderen geslaagd zijn voor een WEEELABEX-audit. Wallonië en Brussel houden deze boot nog even af, al kan ook hier enkel nog Vlaams AEEA verwerkt worden als men de WEEELABEX heeft behaald.

Op woensdagavond 17 mei 2017 zal KIWA, een onafhankelijke organisatie die hooggekwalificeerde certificering verzorgt, uitleg geven over de certificering volgens de WEEELABEX conformity verification.

In deze uiteenzetting van één uur zal Rob Franken, Lead Auditor WEEELABEX, u door het proces van certificering leiden. Wat betekent de certificering nu concreet? Hoe gaat zo’n audit en bijbehorende batchtest in zijn werk en wat verandert dit binnen mijn bedrijfsvoering? Dit om er voor te zorgen dat u voor 1 januari 2018 aan de eisen vanuit Vlarema kunt voldoen.

De voertaal van het Infocafé is het Nederlands, aangezien de WEEELABEX voorlopig alleen in Vlaanderen verplicht wordt. U kunt als Franstalige uiteraard wel deelnemen en uw eventuele vragen in het Frans stellen.

Programma:

  • 18u45-19u00: Ontvangst
  • 19u00-20u00: Uiteenzetting door Rob Franken, WEEELABEX-auditor, KIWA
  • 20u00-21u00: Nakaarten met hapje en drankje

 

COBEREC en Go4Circle bieden u dit infocafé gratis* aan, samen met COBEREC's nieuwe partner KIWA. Vooraf inschrijven via onderstaand formulier is wel verplicht.

*Let op: als u zich inschrijft en niet komt opdagen, dan rekenen we een no-show fee aan van €50 excl. btw. We willen daarmee onnodige voedsel- en drankverspilling tegengaan. Dank voor uw begrip.

 
Persoonsgegevens
Bedrijfsgegevens
Partager cet article
Deel dit bericht