Trefdag Aachen 2020

Op donderdag 23 januari 2020 wordt de succesvolle “Trefdag” weer georganiseerd. Voor deze Trefdag zijn de leden van Coberec, VDM en BDSV (Duitsland) en de MRF (Nederland) uitgenodigd.

De trefdag zal plaatshebben op:

Donderdag 23 januari 2020

Eurogress Aachen und Pullman Aachen Quellenhof

Monheimsallee 48/52, D-52062 Aachen

Schrijf u onderaan deze pagina in!

 

Programma: 

  • 15.00: Check in
    • Ingang via het Eurogress Aachen
       
  • 18.30: Avondmaal in "Zaal Berlin", Pullman Aachen Quellenhof
     

In tegenstelling tot voorgaande jaren zullen er dit jaar geen Workshops georganiseerd worden.

Hotels
Voor de nacht van 23-01-2020 op 24-01-2020 heeft de VDM kamers in optie genomen bij Parkhotel Quellenhof Aachen. Om een kamer te reserveren kunt u een email sturen aan: H5327-re@accor.com of reserveer telefonisch via: +49 (0) 241 91 32 - 946. Gebruik als referentie VDM2020.
Een éénpersoonskamer kost € 176,- incl. ontbijt. Voor een tweepersoonskamer betaalt u € 205,- incl. ontbijt. Reserveer zo spoedig mogelijk, het hotel is snel volgeboekt!
 
Aanmelden
U kunt zich tot 19 december 2019 aanmelden door het online inschrijfformulier hieronder in te vullen. Na 19 december is aanmelding alleen nog mogelijk wanneer de ruimtecapaciteit dit toelaat. Houd er rekening mee dat de toegangsprijs na 19 december met €20,- verhoogd wordt en dat vermelding op de deelnemerslijst wellicht niet meer mogelijk is. 

Gasten
Gelet op het grote aantal introducés op de jaarlijkse Trefdag is het meenemen van introducés beperkt. De Trefdag maakt immers ook een exclusief onderdeel uit van het Coberec-lidmaatschap. Niet-leden kunnen maar één keer worden geïntroduceerd. Aan de hand van de deelnemerslijsten van afgelopen jaren zal dit worden gecontroleerd.

Deelnemersbijdrage
Voor onder meer de kosten van zaalhuur en avondeten is de deelnemersbijdrage € 100,-  per persoon exclusief drankjes. 

Wij wijzen erop dat tijdens dit evenement foto's worden genomen en, indien van toepassing, gepubliceerd in publicaties (Print, online)​.

Annulering
Mocht u onverhoopt verhinderd zijn; annuleren is tot twee weken voor de Trefdag kosteloos mogelijk. Daarna zullen de kosten toch in rekening worden gebracht en kan geen restitutie plaatsvinden.

 
Persoonsgegevens
Bedrijfsgegevens
Deel dit bericht
Deel dit bericht